Karrier

Solution Architect - Budapest

Szeretsz tervezni? Tervezd velünk karriered, Buda szívében, izgalmas feladatokkal. Ha szeretnél szakmailag is továbbfejlődni, jelentkezz hozzánk, segítőkész, profi csapatunkba.Solution Architect- Pécs

Szeretsz tervezni? Tervezd velünk karriered, új belvárosi irodánkban Pécsen. Ha szeretnél szakmailag is továbbfejlődni, jelentkezz hozzánk segítőkész profi csapatunkba.IT Business analyst - Budapest

Amennyiben a megszokottnál összetetteb és érdekesebb funkciókkal és modellekel szeretnél foglalkozni, barátságos és magasan képzett csapatunkban biztosan megtalálod a helyedet.


IT Business analyst - Pécs

Amennyiben a megszokottnál összetetteb és érdekesebb funkciókkal és modellekel szeretnél foglalkozni, barátságos és magasan képzett csapatunkban biztosan megtalálod a helyedet. Új pécsi K+F projektünk érdekes kihívásokat tartogat.


JAVA Senior Developer - Budapest

Imádod a szakmád, de eddig nem tudtál kiteljesedni? Az E-Group-nál komolyan vesszük a szaktudásod. Találd meg a helyed nálunk, barátságos környezetben Buda szívében és dolgozz érdekes, nagy fontosságú kutatás-fejlesztési projektjeink egyikén.


JAVA Senior Developer - Pécs

Imádod a szakmád, de eddig nem tudtál kiteljesedni? Az E-Group-nál komolyan vesszük a szaktudást. Találd meg a helyed új Pécs belvárosi irodánkban, ahol rugalmas beosztás mellett dolgozhatsz.JAVA Developer (Mid-level/Junior) - Budapest

Nálunk nem kell unalmas rutin kódolásba merülnöd. Érdekes területeken szerezhetsz valós szakmai tapasztalatot az eHealth-től az AI-ig.
JAVA Developer - Pécs

Légy részese Magyarország egyik meghatározó eHealth kutatás-fejlesztési projektjének. Ehhez nem kell messzebb menned, mint Pécs belvárosa. Töltsd meg új irodánkat ötletekkel, gondolatokkal … élettel!


Mobile Developer (Mid-level/Junior) - Budapest

Színesítsd csapatunkat iOS fejlesztőként jó hangulatú budai irodánkban. Kutatás, frontend, sok fejlődési lehetőség és segítőkész kollégák várnak.


Rendszertámogató mérnök - Budapest

Nálunk az E-Groupnál végre kiteljesedhetsz barátságos, szakmailag támogató környezetben. Rendszertámogató mérnökként számítunk tudásodra, mind K+F+I projektjeink, mind meglévő termékeink informatikai rendszereinek karbantartásában és üzemeltetésében.