Nagy András

Friss műegyetemi - villamosmérnök-informatikus - diplomával társalapítója az E-Group vállalatnak (1993). A cég másik alapítójához, Kuthy Antalhoz közös katonaévek és egyetemi élmények is fűzik. Az egyetemi évek alatt és az azt követő években behatóan foglalkozik a beszéd- és speciális kriptográfiai technológiával. A műszaki feladatok végrehajtásának, a "megcsinálásnak" az embere.

András, a Fazekas Gimnázium legjobb hagyományait viszi magával, mély műszaki, matematikai és analitikai képességeket felmutatva. A problémaközpontú innováció, a műszak - mérnöki szemlélet következetes képviselője cégünkben, valamint a technológiai terület vezetője a kezdetektől.

Az E-Group minden meghatározó termékének létrehozásában szerepet vállalt, jelenleg is aktívan irányítja az E-Group technológia-fejlesztő csapatát. A cég műszaki stratégiáját alakítja, szoros együttműködésben a K+F területtel. Szenvedélyes jégkorong játékos, nagyszerűen focizik, kitűnően főz és 2 tehetséges fiúgyermek boldog édesapja, egy nagyszerű feleség derűjét mindig maga mögött tudva.