Szerződés 5 perc alatt? - IOX a Fintech Show-n

Idén legújabb termékünket, az IOX Identity Onboarding Expert-et mutattuk be a magyarországi Fintech legjelesebb képviselőit összegyűjtő Fintech Show-n Budapesten, melyen kollegánk, Szabó Áron, a MELASZ alelnöke előadást tartott a közhiteles adatbázisok hasznosítási lehetőségeiről és az IOX-ban rejlő lehetőségekről is. Az IOX platformról bővebben itt olvashatsz.

„Három konzerv közül vajon melyik a kukorica, a bab és a borsó?”

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége termékünket a MOBIX platformot választotta új, látássérült embereket segítő infokommunikációs szolgáltatásának alapjául. 

Közösen fejlesztjük a "Távszem" névre keresztelt alkalmazást, mely a címben is szereplő mindennapi kérdések megválaszolásában fog segítséget nyújtani a felhasználók számára.

Lételemünk a különleges felhasználói igények kielégítése, ezért fejlesztői csapatunk nap mint nap azon dolgozik, hogy egy mindenki számára élhetőbb világot teremtsünk.

 

Hivatalos hír: http://tavszem.hu/tavszem

EIT Digital Brokerage Event - Brüsszel

Az EIT Digital és az EIT Health partnereként cégünk a legtöbb EIT rendezvényen képviselteti magát.

Legutóbb az EIT Digital Brokerage Event brüsszeli eseményén vettünk részt az új 2020 pályázatokkal kapcsolatban, de részt vettünk a februárban megtartott berlini EIT Health Matchmaking rendezvényen is értékes gondolatokra és új kapcsolatokra tettünk szert.

Állapotjelentés - 25 évesek lettünk és fejlődünk.

 

Különleges év ez számunkra, hiszen idén 25 éve indult útjára az E-Group. Ez alatt az idő alatt több száz sikeres projektet zártunk. Szeretnénk még legalább ugyanennyi ideig a magyarországi innováció élvonalába tartozni, ezért átfogó szervezetfejlesztési programot indítottunk, valamint tovább erősítjük egyetemi kapcsolatainkat, ezáltal felkészülve a jövő kihívásaira.

Fejlődésünk részeként elkészült egy teljesen új iroda szintünk Budán, melyben 2 tárgyaló, konyha, szabadidő szoba és 20 munkaállomás vár arra, hogy lelkes kollégák megtöltsék kreativitással.

Adat. Biztonság. E-Group.

Gyógyszer és egészségügyi innováció

A Magyar Kísérletes és Klinikai Farmakológiai Társaság Gyógyszerkémiai és Molekuláris Informatikai Szekciója és az

E-Group ICT Software Zrt. közösen rendezte meg a

GYÓGYSZER ÉS EGÉSZSÉGÜGYI INNOVÁCIÓ: LEHETŐSÉGEK ÉS KIHÍVÁSOK című konferenciát, melynek célja, hogy jeles szakemberek révén a gyógyszer és egészségügyi innováció területeiről olyan új példákat mutassunk be, melyek saját kereteiken is túlmutatva fontos koncepcionális előre lépést is jelenthetnek majd.

A konferencia szakmai rangját emelte előadásával Prof. Bereczki Dániel, a Semmelweis Egyetem Neurológiai Klinika igazgatója, Prof. Helyes Zsuzsanna, a Szentágothai János Kutatóközpont elnöke, Dr. Fodor Krisztián, az OGYÉI főosztályvezetője és nem utolsó sorban Kuthy Antal, cégünk vezérigazgatója.