Az E-Group

Szoftveren innen és túl… Specialista mérnökvállalat (1993).
Tranzakciók - Biztonság - Okos platformok.
Kritikus rendszerek és megoldások.
Innováció és megbízhatóság. Lokális döntések - nemzetközi tapasztalat.

MOBIX

Mobile Information Exchange.
Internet alapú videó, kép, hang és üzenet, mobile kommunikációs technológiai keretrendszer.
Lokálisan is üzemeltethetően, védett informatikai környezetekhez.

200 +

projekt

100 +

elégedett ügyfél

17 +

ország

22 +

 év

Tranzakció
kezelés

Vállalati internet bank, fizetési megoldások, hűségprogramok (Loyalty), e-money rendszerek, kártya tranzakciók, a China UnionPay Gatewayhez kapcsolódó technológiák (hosting és fejlesztés), smart kártyák, NFC

Elektronikus
azonosítás

e-identiy, eIDAS, PKI & digitális aláírási technológiák, kártyák, alkalmazott kriptográfia, komplex adatbiztonság

Smart
platformok

Nagy teljesítményű üzenetkezelési és mobil alkalmazás platformok (videó, streaming, üzenetküldés, közösségi média és alkalmazás keretrendszerek)

SLA szolgáltatások támogatása

5/8 24/7, Menedzselt hoszting, Hybrid (saját kliens + egyéb 3rd party cloud szolgáltatások, például Azure, IBM Bluemix, Amazon) saját rendszereinknek és ügyfeleinknek

Kutatás, fejlesztés és innováció

Saját innovációs tevékenységünket az alkalmazott, valamint a szerződéses kutatás-fejlesztésünk támogatja. Aktívan részt veszünk számos EU-s projektben és H2020-as kutatásban.


 

Kiemelt hírek

2016 szeptember 1.


Az E-Group GSMA Mobile Connect Vendor minősítést kapott

GSMA

A GSMA augusztus 8-án publikálta weboldalán, hogy az E-Group és a GSMA aláírta azt a licenc-megállapodást, miszerint az E-Group IDX szoftvere megfelel a Mobile Connect specifikációknak. Az elsők között szereztünk Mobile Connect Vendor minősítést (olyan cégek között, mint a GlobalSign, G&D, Ping Identity).

A Personal Data program, a GSMA egyik kiemelt programja. Ennek keretében fejlesztették ki a Mobile Connect szolgáltatást, mely egy globális, biztonságos és kényelmesen használható e-identity szolgáltatás, amely a mobil szolgáltatók infrastruktúráját használja.

Azáltal, hogy az E-Group IDX megoldását felkészítettük a Mobile Connect alapú azonosításra, a megoldásunk használói (bankok, hivatalok, satöbbi) az ügyfeleik biztonságos digitális azonosítását kiterjeszthetik bármely mobiltelefonnal rendelkező személyre, bárhol a világon.

Link: www.gsma.com/personaldata/mobile-connect-vendors

2016 szeptember 1.


EIT Health igen az E-Group partnerségre

eit health

Az EIT Health (eithealth.eu) Felügyelő Bizottsága augusztusi ülésén elfogadta az E-Group partnerségi csatlakozásra vonatkozó kérelmét.

Az EIT Health az egyik legnagyobb egészségügyi kezdeményezés a világban, mely az európai emberek egészségét és jólétét biztosító feltételek megteremtésén fáradozik. A következő évtizedben több mint 2 milliárd eurót fektet olyan termékek és szolgáltatások fejlesztésébe és piacra juttatásába, amelyek a demográfiai változások és az elöregedő társadalmak kihívásaira válaszolnak.

Az E-Group az első KKV a budapesti regionális EIT Health InnoStars klaszterben, amelyet olyan tagok fémjeleznek, mint a GE Medical és a Semmelweis Egyetem.

Az EIT Health együttműködés tagjainak képeseknek kell lenniük arra, hogy a céljaik eléréséhez ne csak hasznosítási javaslatokat alkossanak, hanem az ötleteket a ma és a holnap embere számára meg is valósítsák. Az egészségesebb élethez és az aktív öregkorhoz kapcsolódó termékeknek, szolgáltatásoknak integrálódniuk kell az egészségügy IT rendszereivel, a modern kommunikációs eszközökkel és a globális IT szolgáltatásokkal, mégpedig hatékonyan és biztonságosan. Ezen a területen tud az E-Group - képességei révén - az egész EIT Health közösség számára értéket teremteni.

2016 július 25.


Az E-Group jelentkezését elfogadta az EIT Digital vezetősége

eit digital
Az EIT Digital, az Európai Innovációs és Technológiai Intézetnek (eit.europa.eu) a elsőszámú Tudás- és Innovációs Közössége (Knowledge and Innovation Community, KIC).

Az EIT Digital (eitdigital.eu) Felügyelő Bizottsága július 7-i ülésén elfogadta az E-Group partnerségi csatlakozásra vonatkozó kérelmét – az E-Group ez által, az egyik első KKV a régióban, amely EIT Digital partnerré vált.

Az EIT Digital KIC ”co-location centerek” hálózatát működteti Európa-szerte (Berlin, Budapest, Eindhoven, Helsinki, London, Madrid, Párizs, Stockholm és Trento), amelyek integrálják a tagok oktatási, üzleti és kutatási tevékenységét az EIT Digital céljainak megvalósulása érdekében. Ezen célok fókuszpontjában az európai társadalom stratégiai kihívásai állnak: a digitális ipar, a digitális városok, a digitális jólét és a digitális infrastruktúra.

Az E-Group számára ez a tagság egy régóta várt lehetőség, melynek révén európai szintű együttműködésekben vehet részt, prémium partnerekkel. Képességeit a globális piacon is értékesíthető, világszínvonalú, innovatív termékek létrehozására fókuszálhatja.

2016 július 23.


Kuthy Antal a kamaraonline.hu oldalon

kamaraonline

Kuthy Antal a kamaraonline.hu oldalon beszélt a „Conversation is everything” koncepcióról.

Bővebben:

http://kamaraonline.hu/cikk/conversation-is-everything

2016. június 4.


Az E-Group a Budapest Makers iniciatíva alapító Technológiai Partnere

bpmakers

A Budapest Makers (www.budapestmakers.com) iniciatíva célja, hogy összefogjuk és egy helyre gyűjtsük mindazokat, akik tenni akarnak és képesek is tenni azért, hogy Budapest a világ technológiai és kreatív ipari ökoszisztémájában a jelenlegi helyénél előkelőbb helyet foglalhasson el. Az E-Group mélyen hisz abban, hogy kiválósági területeket megerősítésével fejleszthető országunk versenyképessége, hozzáadott érték termelő képessége. 

Az E-Group 1993-as alapítása óta, KKV-ként azon dolgozik, hogy magyarországi cégként nemzetközi mércével mérhető innovációt mutasson be, leküzdve a kis piacból akadó veleszületett nehézségeket és jelentős hátrányokat.

A Budapest Makers iniciatívában az E-Group technológia és fejlesztési keretet biztosítja a fenti célok eléréséhez, együttműködve a Budapest Makers alapítóival, az IBM Magyarországgal, a Design Terminállal és a WeLoveBudapest-el.

Linkek:

2016. május 31.


IBM CONNECT, Várkert Bazár

IBM bc 2016 01 Kuthy Antal E Group CEO

Az intelligencia mesterséges, de a sörünk igazi!


Kuthy Antal, az E-Group vezérigazgatója, az IBM közép- és délkelet-európai Connect rendezvényén meghívott vendégeként, élő demonstrációt tart az E-Group K+F zászlóshajóját jelentő, MIZU mesterséges intelligencia intelligens dialóg „fusion” keretrendszerről. 

A bemutató, az IBM Watson mesterséges intelligencia platform lehetőségeit és az E-Group AI Cognitiv Computing fejlesztéseinek szinergiáját érzékeltette. Az E-Group a biztonságos tranzakciók, elektronikus identitás és okos rendszerek specialistájaként a piacvezető AI (nyelvi és kognitív) technológiák alkalmazási lehetőségeit keresi, alkalmazott AI megoldásain keresztül.
A demonstráció során angolul és magyarul, egy elképzelt angol pub félhomályában a legfontosabb dolog, egy korsó sör megrendelését, majd fizetését mutatta be, elbeszélgetve a „hely szellemével”. Az alkalmazási minta E-Group elkötelezettségét mutatja az intelligens dialóg megoldások tekintetében.

https://ibm.app.box.com/s/60sae04ft9yajldlbhn1ifa9onk5i3x9

 

Partnereink

    

Vállalkozásaink