Az E-Group

Szoftveren innen és túl… Specialista mérnökvállalat (1993).
Tranzakciók - Biztonság - Okos platformok.
Kritikus rendszerek és megoldások.
Innováció és megbízhatóság. Lokális döntések - nemzetközi tapasztalat.

MOBIX

Mobile Information Exchange.
Internet alapú videó, kép, hang és üzenet, mobile kommunikációs technológiai keretrendszer.
Lokálisan is üzemeltethetően, védett informatikai környezetekhez.

200 +

projekt

100 +

elégedett ügyfél

17 +

ország

22 +

 év

Tranzakció
kezelés

Vállalati internet bank, fizetési megoldások, hűségprogramok (Loyalty), e-money rendszerek, kártya tranzakciók, a China UnionPay Gatewayhez kapcsolódó technológiák (hosting és fejlesztés), smart kártyák, NFC

Elektronikus
azonosítás

e-identiy, eIDAS, PKI & digitális aláírási technológiák, kártyák, alkalmazott kriptográfia, komplex adatbiztonság

Smart
platformok

Nagy teljesítményű üzenetkezelési és mobil alkalmazás platformok (videó, streaming, üzenetküldés, közösségi média és alkalmazás keretrendszerek)

SLA szolgáltatások támogatása

5/8 24/7, Menedzselt hoszting, Hybrid (saját kliens + egyéb 3rd party cloud szolgáltatások, például Azure, IBM Bluemix, Amazon) saját rendszereinknek és ügyfeleinknek

Kutatás, fejlesztés és innováció

Saját innovációs tevékenységünket az alkalmazott, valamint a szerződéses kutatás-fejlesztésünk támogatja. Aktívan részt veszünk számos EU-s projektben és H2020-as kutatásban.


 

Kiemelt hírek

2017 december 4.


Innovációs Nap – EIT Digital Hungary

eit digital 

Az EIT Digital Magyar Csomópontja 2017. december 4-én rendezi meg első Innovációs Napját, melyen cégünk bemutatkozik, mint az EIT Digital legújabb magyarországi partnere. A konferencián vezérigazgatónkat, Kuthy Antalt kérték fel keynote előadónak. A konferencián sor kerül a terület legjelentősebb szereplőinek és az európai felsőoktatási intézményekkel és kutatóintézetekkel folytatott együttműködés eredményeinek bemutatására is.

2017 november 8-10.


WFD 3. Nemzetközi Konferencia

wfd

Idén Budapest adott otthont a WFD (World Federation of the Deaf – Siketek Világszövetsége) 3. nemzetközi konferenciájának, melynek témája – “Társadalmi befogadás a jelnyelven át.” A konferencián cégünk vezérigazgatója, Kuthy Antal plenáris előadást tartott a technológia szekcióban. Az előadást jelnyelvi tolmácsok segítségével közvetítették a siket hallgatóságnak. Világunk a digitális technológiának köszönhetően állandó változásban van. A jövőben kifejezetten előnyös technológiai újítások várhatóak a fogyatékkal élők, így tehát természetesen a siketek számára is. A fogyatékosság fogalma a jövőben teljesen megváltozik, a technológia segítségével a hátráltató tényezők eltűnnek, így a fogyatékkal élő emberek teljesen beilleszkedhetnek a társadalomba. Vezérigazgatónk a technológiai újítások között megemlítette a chatbotokat, amelyek személyi asszisztensként funkcionálhatnak majd, továbbá felvázolta a mesterséges intelligencia és a kiterjesztett valóság jövőbeni szerepét is. Habár ez még a távoli jövő, cégünk már jelenleg is számos lehetőséget kínál. Az újítások megvalósulásához termékünk a MOBIX, egy integrált kép, hang és üzenet közvetítő platform biztosítja a megfelelő technológia hátteret, továbbá segít a siket és halló társadalom közötti kommunikáció egyszerű megvalósulásában. A távoli videó-tolmácsolás lényege, hogy a siket videohívás segítségével egy jelnyelvi tolmács közreműködésével a halló emberrel valós idejű párbeszédet tud folytatni. A konferencián cégünk kiállító standján termékünket, a MOBIX-ot népszerűsítettük.

http://wfdbudapest2017.com/

2017 november 6.


Blokkláncok és virtuális pénzek

blockchain

A Corvinus Egyetem MNB Tanszéke megrendezte első saját szervezésű konferenciáját, melynek témája a Digitális pénzek szerepe a pénzügyi infrastruktúrában volt. Cégünk vezérigazgatója, Kuthy Antal előadást tartott a digitális és pénzügyi világ legújabb szenzációjáról, a digitális pénzekről. Előadásában ismertette a digitális pénzek mögötti blokklánc-technológia alapvető vonásait, az elosztott főkönyvek működését, kitért a kriptopénzekre, valamint ismertette a közönséggel a terület főbb szereplőit és a jelenlegi implementációkat.

Az előadásban hangsúlyos szerepet kapott a Bitcoin, mint az első működő kriptopénz-implementáció, valamint az Ethereum, amelynek jellemző vonása az okos szerződések (smart contract-ok) megvalósítása. Felvázolta a blokklánc-technológia fejlődési fázisait (honnan indult a technológia, hol tartunk és mi várható a jövőben) és példák segítségével ismertette a jelenlévőkkel a blokkláncok lehetséges hasznosítási területeit, előnyeit és esetleges hátrányait. Az előadást egy javaslattal zárta, miszerint a visegrádi országok (V4) jegybankjainak közösen kellene kibocsátaniuk kriptovalutát.

2017 március 30.


E-Group - IBM: Instant Payment in practice and beyond

payment business launch

Cégünk az IBM-mel karöltve exkluzív üzleti fogadást tartott az elegáns Four Seasons Hotelben, 2017 márciusában. Az esemény rendkívül innovatív témája, az Azonnali fizetés projekt – mítosztól a milliszekundumig a kognitív bankolásban. Az előadások során a résztvevőknek lehetősége volt megismerni a projektet, hallhattak annak gyakorlati alkalmazásáról, technológiai kihívásairól és a megvalósítható designról, a kognitív bankolás koncepciójáról, továbbá a valós-idejű csaláskezelésről is.

2017 március 22-23.


EIT Konferencia – Brüsszel

eit digital 


Az E-Group, mára már az EIT Digital tagjaként, részt vett a Brüsszelben megrendezett nagyszabású EIT Digital Konferencián 2017 március 22-23-án, ahol a résztvevők megismerhették az EIT Digital legutóbbi vívmányait Európa digitalizálásában. A konferencia nagyszerű lehetőséget biztosított a különböző országokból érkező vezető állami és ipari szakértőknek és a vállalkozóknak is arra, hogy megosszák elképzeléseiket, kihívásaikat és fejlődésüket a digitális innováció világában. Lehetőségük volt előadásokon és beszélgetéseken is részt venni, továbbá értékes kapcsolatokat kialakítani vezető technológiai egyetemekkel, kutató intézetekkel és döntéshozókkal is. Nagyszerű lehetőség volt ez tehát mind a tanulásra, mind az ötletek megosztására.

2016 szeptember 1.


Az E-Group GSMA Mobile Connect Vendor minősítést kapott

GSMA

A GSMA augusztus 8-án publikálta weboldalán, hogy az E-Group és a GSMA aláírta azt a licenc-megállapodást, miszerint az E-Group IDX szoftvere megfelel a Mobile Connect specifikációknak. Az elsők között szereztünk Mobile Connect Vendor minősítést (olyan cégek között, mint a GlobalSign, G&D, Ping Identity).

A Personal Data program, a GSMA egyik kiemelt programja. Ennek keretében fejlesztették ki a Mobile Connect szolgáltatást, mely egy globális, biztonságos és kényelmesen használható e-identity szolgáltatás, amely a mobil szolgáltatók infrastruktúráját használja.

Azáltal, hogy az E-Group IDX megoldását felkészítettük a Mobile Connect alapú azonosításra, a megoldásunk használói (bankok, hivatalok, satöbbi) az ügyfeleik biztonságos digitális azonosítását kiterjeszthetik bármely mobiltelefonnal rendelkező személyre, bárhol a világon.

Link: www.gsma.com/personaldata/mobile-connect-vendors

Partnereink

    

Vállalkozásaink